Ruim 15 jaar ben ik werkzaam in de bouw. Daarbij heb ik in diverse interim rollen ontwikkelopdrachten uitgevoerd voor (semi)publieke opdrachtgevers en opdrachtnemers in deze sector. Wat mij opvalt, is dat samenwerken in deze complexe dynamische wereld een uitdaging is. Zowel intern de organisaties zelf als in de gehele keten. Met goede intenties worden afspraken gemaakt. Ik zie mensen met passie voor hun vak hard werken. Vaak wordt men echter geleefd door de waan van de dag. Het overzicht raakt kwijt. De focus gaat al snel naar het behalen van individuele resultaten.

Er is weinig aandacht voor elkaar en alle onzekerheden die er zijn. Het gezamenlijk belang verdwijnt naar de achtergrond. Energie gaat verloren aan zaken die er niet toe doen. Men begrijpt elkaar minder. Er ontstaat onderlinge frustratie. Vertrouwen neemt af. Betrokkenheid wordt minder. Men werkt meer tegen elkaar dan samen. Beoogde resultaten worden niet gehaald.

Mijn overtuiging is dat dit anders kan! DenkFris

DenkFris helpt met oprechte aandacht en positief realistische houding gedreven ondernemers en managers in de bouw. Samen met hun teams, medewerkers en ketenpartners gaan we aan de slag om de kans te vergroten gezamenlijke ambities waar te maken.

Met elkaar de uitdaging aangaan om gericht te werken aan waardevolle resultaten. Denken in mogelijkheden. Wetende dat er altijd ingewikkelde situaties en onzekerheden zijn. Hoe je hiermee omgaat, maakt het verschil.

DenkFris staat voor werken met plezier aan ambities. Met aandacht voor elkaar en de situatie. Benader vraagstukken creatief vanuit verschillende frisse inzichten. Creëer betrokkenheid en verantwoordelijkheid. Krijg overzicht en besluit helder. Ga met positieve energie gericht aan de slag. Reflecteer, leer en stuur.

Het begint met contact. Gun jezelf een frisse blik op jouw uitdagingen. Ik luister graag naar je. Laten we ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Samen bouwen we aan een sympathieke en duurzame samenleving.

Maykel Karremans