Klinkt allemaal leuk dat DenkFris, maar waar staat het nu eigenlijk voor?

Het begint met houden van…

 “houden van” is een werkwoord. Liefde -het gevoel- is een resultaat van dat werkwoord. Proactieve mensen zien liefhebben als iets dat je doet. Je luistert, je voelt mee, je geeft de ander ruimte. Hoe proactief je bent, ontdek je door te kijken waar je de meeste energie in steekt. –  Stephen Covey

Ik hou van met frisse denk- en daadkracht effectief samenwerken aan waardevolle resultaten.
Ik hou van pionieren.
Ik hou van me laten inspireren en zelf anderen inspireren.
Ik hou van anderen begeleiden en helpen.
Ik hou van verantwoordelijkheid nemen.
Ik hou van vertrouwen geven en nemen.
Ik hou van oprechtheid en openheid.
Ik hou van gelijkwaardigheid.
Ik hou van mijn zaken op orde hebben en voorbereid zijn.
Ik hou van een opgeruimd en ordelijk huis en werkomgeving.
Ik hou van goed voor mezelf zorgen.
Ik hou van mezelf ontwikkelen en probeer van iedereen en elke situatie iets te leren.
Ik hou van overzicht hebben en houden waar ik mee bezig ben.
Ik hou van tijd voor mezelf te nemen om rust en stilte op te zoeken.
Ik hou van wielrennen, spinnen, wandelen in de natuur en hockeyen met mijn dochters.
Ik hou van een boek lezen, muziek luisteren en lekker relaxen.
Ik hou van muziek luisteren en maken (alleen dat laatste doe ik op dit moment niet actief)
Ik hou van actieve vakanties.
Ik hou van lekker borrelen op het terras en uiteten gaan. (kan helaas nu niet, nog even geduld)
Ik hou van naar de voetbal gaan. (kan helaas nu niet, nog even geduld)
Ik hou van lekker gek doen.
Ik hou van….tja nog zo veel meer en zal vast nog iets vergeten zijn in dit lijstje.

DenkFris en beleef in het moment

Mijn motto is “DenkFris en beleef in het moment”. Ik steek mijn aandacht, tijd en energie aan dingen waar ik van hou met personen die voor mij waardevol zijn en die ik liefheb. Genieten met een glimlach staat voorop en er is altijd ruimte voor een traan.

Draag uit waar je voor staat
En neem de tijd voor dingen waar je energie van krijgt
Nu is het moment
Kijk met een positief realistische houding naar ambities

Focus op prikkelende doelen
Realiseer dat situaties complex kunnen zijn, er altijd dynamieken spelen, dubbelzinnigheid is en onzekerheden zijn
Inzicht hierin krijgen geeft overzicht, denk in mogelijkheden, besluit helder en ga aan de slag
Stuur en vergroot de kans waardevolle resultaten te creëren

Mensen zijn werken in uitvoering die ten onrechte denken dat ze af zijn. – Dan Gilbert

Ambitie DenkFris

De ambitie van DenkFris is om samen met jou en anderen op een bruisende, oprechte, prikkelende, heldere en verfrissende manier te bouwen aan een sympathieke en duurzame toekomst. Dat zal altijd ‘work in progress’ zijn en blijven.

DenkFris - Work in progress!

DenkFris – Work in progress!

Stel jij jezelf weleens de volgende vragen?

  • Waar hou ik eigenlijk van?
  • Hoe proactief ben ik?
  • Besteed ik eigenlijk wel voldoende tijd aan de dingen waar ik energie van krijg?

Ben je toe aan een gratis opfrisser?

Ben je na het lezen van dit artikel geïnspireerd geraakt en wil je aan de slag om je eigen ambities op te frissen? Dan is NU het moment om tijd te maken voor jezelf en met een positief realistische houding naar je eigen ambities te kijken. Bel, stuur een bericht of mail me voor een gratis PERSOONLIJKE OPFRISSER. Mijn cadeau aan jou. Dit kost je slechts een paar tellen. Dan ontvang je van mij een reactie en een document met een mix van vragen en oefeningen die mij mede hebben geholpen om te komen tot de ontwikkeling van DenkFris.

Maykel Karremans
T: +31 (0)6 41286944 | E: maykel@denkfris.nlI: www.denkfris.nl