DenkFris Gesprek voor jou

Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt. Samen zien we meer!

Een DenkFris Gesprek geeft jou positieve energie en frisse inzichten. Je maakt verbinding met jezelf. Je neemt eigen verantwoordelijkheid. Je gunt jezelf meer plezier. Je vergroot de kans op het waarmaken van jouw ambities en het realiseren van waardevolle resultaten. Maar dat hoef je niet alleen te doen. DenkFris is er voor jou!

Ben jij klaar om een eerste stap te zetten om de kans te vergroten jouw ambities waar te gaan maken? Een persoonlijk DenkFris gesprek van 1,5 uur helpt jou verder om frisse inzichten te krijgen in de vraag achter de problemen die jij ervaart.

JOUW EERSTE DENKFRIS GESPREK
NU VOOR €195.- EXCL. BTW

Wat houdt een DenkFris gesprek in:

  • 1 individuele sessie van 1,5 uur via Zoom
  • 1 gratis OPFRISSER van je ambities t.w.v. €50
  • Inclusief gratis audio/video-opname van de sessie
  • Heldere analyse van jouw denken over dit specifieke onderwerp
  • Frisse inzichten die jou verder helpen om te besluiten wat wel of juist niet te gaan doen in relatie tot het specifieke onderwerp van je vraag
  • De opmaat om prikkelende doelen te stellen voor jezelf

Heb je liever een individuele sessie op locatie of een andere vraag? Laat het me weten. Dan stemmen we samen af wat de mogelijkheden zijn.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT en ontdek of een DenkFris Gesprek iets voor jou is. Ben je er al aan uit? Bel, stuur een bericht of stuur een mail en we plannen een afspraak. Benieuwd naar de werkwijze van DenkFris, klik hieronder voor meer informatie op DENKFRIS WERKWIJZE.

DENKFRIS PROGRAMMA VOOR TEAMS

Bouwen aan duurzame en hoog presterende teams doe je samen!

DenkFris & DURVT hebben de gezamenlijke ambitie teams in organisaties te helpen elke dag met meer plezier betekenisvol samen te laten werken.

Wist je dat er een SUCCESFORMULE en WAARDEVOL INSTRUMENT bestaat waarmee je als team de KANS ENORM VERGROOT GEZAMENLIJKE AMBITIES waar te maken en WAARDEVOLLE RESULTATEN met elkaar te creëren? Wil jij het geheim achter dit recept te ontdekken? Wil je meer weten of concreet een eerste stap zetten om samen je team verschil te gaan maken? NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT OP. We gaan graag met je in gesprek.

DenkFris & HD IMPACT in de keten

Samen bouwen aan succesvolle projecten waar iedereen trots op is.

Samenwerken wordt gezien als één van de grootste beïnvloedbare risico’s van het voorbereiden en uitvoeren van projecten in ketens. DenkFris & HD IMPACT faciliteren samenwerking en respect tussen ketenpartners. Met als bewijs dat verbeteren van de samenwerking hand in hand gaat met verbeteren van prestaties. Door structureel te werken aan sociale innovatie kunnen jullie waardevolle trends en ontwikkelingen versnellen én krijg je voor elkaar dat mensen hun werk langer, gezonder en prettiger kunnen blijven doen. Het maakt niet uit wat jullie ambitie is: wij helpen teams om elke ambitie waar te maken.

In de praktijk blijkt dat de ‘harde’ kant van resultaten halen samen met de ‘zachte’ kant van samenwerking bepalend zijn voor een veilig en succesvol project.

Maar hoe doe je dat in de waan van de dag? Daar bestaat een SUCCESFORMULE voor, inclusief een waardevol INSTRUMENT om de samenwerking in de keet te verbeteren. Met klinkende resultaten. En het werkt keer op keer.

Is je interesse gewekt? Laat het me weten en NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP. We vertellen je graag meer over de succesformule en het programma.

DenkFris Bemiddeling

Met een DenkFrisse houding en aanpak komen we eruit.

DenkFris bemiddeling biedt ondernemers, directeuren en managers van ketenpartners in de bouw ruimte om een passende constructieve oplossing te vinden voor een conflict. Vergroot de kans er samen uit te komen. Verklein de mogelijkheid om te besluiten juridische stappen te gaan nemen.

Het streven is om er uit te komen met elkaar! Aan de hand van een lopend conflict gaan we met behulp van de DENKFRIS WERKWIJZE onderzoeken wat het echte probleem achter het conflict is en welke onzekerheden hierbij horen. Met frisse energie gaan we op zoek naar mogelijkheden om te werken aan passende constructieve oplossingen. We nemen hiervoor de tijd die nodig is.

DenkFris Bemiddeling bedenkt samen met de betrokken partijen een realistisch plan hoe dit aan te gaan pakken en te gaan uitvoeren.

Wil je we samenwerken aan het conflict met als streven eruit te komen met elkaar? Of wil je meer weten over DenkFris Bemiddeling? NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP.