Bouw samen vanuit aandacht aan een sympathieke en duurzame samenleving.

Wat mij opvalt in deze tijd is dat oprechte aandacht voor onszelf, de ander en wat we daadwerkelijk belangrijk vinden, steeds meer naar de achtergrond verdwijnt. Problemen en het gevoel van onzekerheid worden vaak groter. Mensen vinden het vaak lastig het gesprek hierover aan te gaan of maken er nauwelijks tijd voor. Dit gedrag zie ik vaak terug in de dynamische en complexe (project)omgevingen in de bouw. Een wereld waar dubbelzinnigheid en onzekerheid aan de orde van de dag is.

Ik ben van mening dat ieder mens ertoe doet en we onszelf, de ander, de organisatie, ketenpartners en klanten waarvoor we werken hiermee tekortdoen. We verdienen beter, jij dus ook! Uiteindelijk voelen we ons het beste in een omgeving waar we ons veilig en gewaardeerd voelen, onszelf vrij kunnen uiten en laten zien wie we zijn. Een omgeving die de mogelijkheid biedt om te ontwikkelen.

DenkFris staat voor doelgericht samenwerken met plezier aan ambities. De manier hoe jij, je team en je organisatie samen met je ketenpartners met onzekerheid en dubbelzinnigheid omgaan in complexe dynamische omgevingen, maakt het verschil om met elkaar waardevolle resultaten te creëren.

Maykel Karremans
bedenker en eigenaar DenkFris

Nieuwsgierig naar wat DenkFris voor jou, je team en organisatie kan betekenen?

Fris gedacht over mezelf

Met open blik onzekerheid aangaan en niet weten waar mij dit gaat brengen, maakt het vaak spannend om keuzes te maken en aan de slag te gaan. Dit klinkt stoer, maar ook ik ervaar dagelijks ingewikkelde situaties en voel me weleens onzeker. Wat mij dan in de weg kan zitten, is dat ik veel ga denken en in mijn gedachten blijf hangen.

Wat is het dan fijn dat ik mensen om me heen heb of bewust opzoek. Mensen die ik waardeer, vertrouw en mij inspireren. Zij houden mij scherp en prikkelen mij om denken én doen juist te combineren. En ja, het vraagt lef om mezelf open te stellen, maar levert mij altijd nieuwe inzichten op.

Dit helpt mij met frisse energie en vertrouwen naar de toekomst te kijken en te doen waar ik voor sta. Kortom, ik DenkFris.

Wil jij weten of DenkFris een houding is die bij jou en je organisatie past?